info@stansaunabouw.nl

Over ons

Luxe sauna’s op maat - voor bedrijven en particulieren

Hoe heerlijk is het om thuis of in je vakantiehuis te genieten van je eigen luxe sauna op maat? Even lekker ontspannen, quality time voor jezelf of met je partner en familie. Het is bewezen dat een sauna: stress vermindert; je weerstand verhoogt; je huid reinigt. Daarnaast herstellen je spieren sneller, kun je beter en vrijer ademen, en bevordert het je nachtrust.

Hoe ziet jouw droomsauna eruit?

Met je eigen binnen- of buitensauna hoef je de deur niet meer uit om van deze voordelen te profiteren. Comfortabel genieten en ontspannen in jouw vertrouwde omgeving, dé ideale oplossing als je een volle agenda hebt. Hoe zou het zijn als jij een sauna hebt die naadloos aansluit op jouw wensen en het interieur van je omgeving? Hoe ziet jouw sauna eruit en welk gevoel mag jouw sauna uitstralen? Wat zeggen vrienden en kennissen als je de sauna laat zien? Bij ons is het mogelijk.

Stan Saunabouw maakt jouw droomsauna werkelijkheid

Stan Saunabouw is gevestigd in Oost-Nederland, maar bouwt door het hele land binnen- en buitensauna’s. De meeste sauna’s zijn binnen 8 weken klaar. Omdat het werk in de werkplaats plaatsvindt, heb jij er zo weinig mogelijk last van. De plaatsing en afwerking van jouw luxe maatwerk sauna geschiedt meestal in één dag. Stan Saunabouw staat voor vakmanschap, deskundig advies en complete projectbegeleiding. Je kunt het bouwen van jouw droomsauna daarom met een gerust hart aan ons overlaten.

Vakmanschap

We hebben meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van maatwerk sauna’s bij particulieren, sportscholen, sauna & wellness centra en vakantieparken. We kunnen grote, maar ook hele kleine ruimtes veranderen in een adembenemende kwaliteitssauna. Omdat we met de beste materialen en leveranciers werken, garanderen we je dat je zorgeloos en langdurig kunt genieten van jouw droomsauna.

We denken met je mee en zijn duidelijk in het advies

Je hebt vast allerlei prachtige ideeën over hoe je sauna eruit moet zien en waar hij aan moet voldoen. Maar de kans is groot dat je niet goed weet welke materialen en onderdelen daarbij passen. Wij denken met je mee en geven je eerlijk, duidelijk advies over de mogelijkheden en wat de kosten zijn. Wij denken altijd in oplossingen, waar anderen zeggen: ‘dit kan niet’, maken wij het onmogelijke waar.

Wij dragen zorg voor de complete projectbegeleiding.

Van het idee en ontwerp tot het bouwen en plaatsen van de sauna, we voeren iedere stap voor jou naar wens uit. Stan regelt samen met zijn team en samenwerkingspartners alles voor je. Mocht er voor de plaatsing van de sauna een verbouwing nodig zijn, dan kunnen we je volledig ontzorgen. Bij ons is jouw project in de juiste handen.

Over Stan

Stan is de eigenaar van Stan Saunabouw en is een saunabouwer in hart en nieren. Hij zit er niet in vanwege ‘een gat in de markt’, ‘hoge marges’, of omdat het ‘makkelijk verdienen is.’ Nee, maatwerk sauna’s bouwen is écht zijn passie. Zijn vrouw hoort elk weekend: “Ik wou dat het maandag was, dan kan ik weer sauna’s bouwen.” In zijn vrije tijd begeleidt Stan ceremonies in de zweethut. Het naar binnen keren en overgeven aan de warmte; hij vindt het prachtig om te zien wat het mensen brengt. Stan en zijn team houden van hard werken. Ze willen dat jij geniet van een sauna die perfect op maat is, lang meegaat en jou ontspanning, voldoening en een betere gezondheid schenkt. Een verrijking voor je leven.

Goed doel

Stan vindt het belangrijk een sociale bijdrage te leveren. Daarom kiest hij elk jaar een goed doel uit. Zo heeft hij de vereniging van Huntington gesteund met een bedrag per verkochte sauna en bouwde hij bij een gezinshuis gratis een sauna voor de kinderen.

Eerdere sauna projecten bekijken?

Geen wens is voor ons onmogelijk. Bekijk onze projecten.