Stan Saunabouw is gevestigd in Oost Nederland.
Ben je op zoek naar een binnen- of buitensauna? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij bouwen sauna’s in elke gewenste maat. Wij doen dit niet alleen vanuit kennis, ervaring en vakmanschap maar ook vanuit een grote passie.

Waar staat Stan Saunabouw voor?

Wij staan voor vakmanschap.
Wij hebben jarenlange ervaring in het bouwen van op maat gemaakte sauna’s bij particulieren, sportscholen, sauna & wellness centra en vakantieparken. We kunnen grote maar ook hele kleine ruimten veranderen in een mooie kwaliteitssauna. Wij werken met de beste materialen en nieuwste technieken waardoor een langdurig en zorgeloos gebruik gegarandeerd zijn. De sauna’s worden in onze eigen werkplaats of op locatie gebouwd. Wij werken samen met vaste kwalitatieve leveranciers (waaronder EOS).

We denken met je mee en zijn duidelijk in het advies.
Als je droomt over een eigen sauna en je plannen om wilt zetten in werkelijkheid dan heb je wensen over hoe de sauna eruit moet zien en waar hij aan moet voldoen. Wij denken hierover met je mee en geven je een eerlijk en duidelijk advies over wat kan of niet kan en wat de kosten zullen zijn. Wij kijken hierbij altijd naar mogelijkheden en oplossingen. Veel zaken waarvan gedacht wordt dit kan toch niet blijken dan vaak toch te kunnen.

Wij dragen zorg voor de complete projectbegeleiding.
We houden van korte en snelle lijnen. Vanaf het idee en ontwerp tot aan het bouwen en plaatsen van de sauna heb je contact met één persoon. Stan Saunabouw werkt samen met verschillende bedrijven. Mocht er voor de plaatsing van de sauna een verbouwing uitgevoerd moeten worden dan kunnen wij je hierbij, indien gewenst, ook ontzorgen.

Ons doel is jouw wens te verwezenlijken.
Wij willen dat je na afloop van het bouwproces in de sauna zit met het gevoel ‘Dit is precies de sauna die ik mij wens. Tijd om te gaan genieten’.