info@stansaunabouw.nl

Bedrijven

OOK VOOR BEDRIJVEN

Prachtige maatwerk sauna’s voor bedrijven

Stan Saunabouw ontwerpt, bouwt en plaatst ook sauna’s op maat voor bedrijven, bijvoorbeeld voor wellnesscentra, vakantieparken en sportscholen. In essentie doen we precies hetzelfde als bij particulieren. We kijken samen naar je wensen en voeren dan het complete project voor je uit, van ontwerp tot plaatsing.

OOK VOOR BEDRIJVEN

Ook voor bedrijven is het een uitdaging om een goede, passende sauna uit te kiezen.

Als je jouw klanten een fantastische ervaring in de sauna wilt bieden, dan is het belangrijk dat alles naadloos op elkaar aansluit. Je wilt aan de wensen van je klant voldoen, maar ook zorgen voor een uitstraling die bij je bedrijf past. Alleen zo zorg je voor de ultieme saunabeleving, in lijn met je bedrijfsdoelen. Dit is met een standaardoplossing of beperkt maatwerk niet haalbaar. Je wilt juist een ruime keuze aan hoogwaardige materialen, onderdelen en accessoires. En je wilt de sauna perfect laten samensmelten met het interieur van de ruimte waarin hij geplaatst wordt. Bij Stan Saunabouw is jouw droomsauna mogelijk. Zelfs als jij of anderen denken dat het onmogelijk is. Houd er wel rekening mee dat de duur bij omvangrijke projecten boven de 8 weken kan uitvallen. Verder gelden voor bedrijven dezelfde resultaten en voordelen als voor particulieren.

Wellnesscentra en saunabedrijven

Heb je een sauna en wellness centrum of is het je droom er een te openen? Dan wil je vast dat je klanten genieten in een kwalitatieve, duurzame en goed werkende sauna. Toch? Daarom heb je vakmensen nodig met verstand van sauna’s.

Stan Saunabouw bouwt voor wellnesscentra luxe sauna’s. Zowel in kleine, intieme ruimtes als grote ruimtes. Alle type sauna’s die je in een wellnesscentrum wilt vinden, bouwen wij geheel op maat voor je in.

  • Zweedse of Finse sauna
  • Infrarood sauna
  • Bio geur/kleur sauna
  • Opgietsauna (Löyly)
  • Zeeklimaat sauna

Sportscholen

Een maatwerk sauna is een uitstekende toevoeging voor sportscholen die hun klanten willen verbluffen met een prachtige sauna. Na een intensieve work-out kunnen je klanten heerlijk op adem komen, hun spieren ontspannen en socializen met andere sporters. Zo bied je als sportschool de ultieme klantervaring . Werken aan een soepel en sterk lichaam gaat verder dan alleen sporten. Om erna tot rust te komen en bij te dragen aan spierherstel, is een traditionele of infrarood sauna een ideale keus. Vergeet ook niet dat klanten soms niet kunnen sporten door bijvoorbeeld een blessure, maar wel graag gebruik maken van de sauna. Het is daarom een ideale manier om de klantenbinding met je sportschool te vergroten. Stan Saunabouw helpt je om een praktische sauna te realiseren, die samensmelt met het interieur van de ruimte én de uitstraling van je sportschool ondersteunt.

Recreatie- en vakantieparken

Klanten van recreatie- en vakantieparken willen tijdens het verblijf relaxen, alles loslaten en weer nieuwe energie opdoen. Hoe geweldig is het als je dan je klanten een eigen luxe sauna aan kunt bieden?

Stan Saunabouw bouwt sauna’s op maat voor recreatieparken en particuliere vakantieparken. Niet alle huizen op het park hebben dezelfde indeling. Voor ons geen probleem, we bouwen een sauna op maat die past bij de klant, het huis en de indruk die jij op je klanten wilt achterlaten.

Een sauna inbouwen gaat in nauw overleg met de bouwondernemer. De bouwondernemer geeft aan welke wensen en mogelijkheden er zijn om een sauna te plaatsen, Stan Saunabouw adviseert, ontwerpt en bouwt de sauna in. Waar nodig ontzorgen we zoveel mogelijk.

Ook voor reparaties, onderhoud en andere bedrijven

Naast het ontwerpen en inbouwen van sauna’s, kunnen we ook het onderhoud en eventuele reparaties voor je uitvoeren. Wil je weten wat we voor jouw wellnesscentra, vakantiepark of sportschool kunnen betekenen? Of staat jouw type bedrijf hier niet bij, maar ben je benieuwd of wij jou kunnen helpen? Grote kans dat wij je wensen werkelijkheid kunnen maken. Neem daarom vandaag nog contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Meer weten?

Neem contact met ons op en we helpen je verder.