Particulier
Je geniet altijd zo van de sauna. Je kunt je er heerlijk ontspannen, even nergens aan denken en ondertussen werk je ook nog aan je gezondheid. Maar als je in je agenda kijkt dan zie je dat het voorlopig weer niet lukt om een hele dag vrij te plannen. Een eigen sauna, zou dat niet heerlijk zijn?

Sportschool
Je hebt een sportschool en je wilt je klanten dat geven waar ze behoefte aan hebben. Werken aan een soepel lijf, ontspanning en gezondheid gaat verder dan alleen sporten. Zou de infrarood sauna voor het sporten en de traditionele sauna na het sporten je aanbod niet mooi rond maken?

Recreatie en vakantieparken
Je bouwt vakantieparken en je klanten willen tijdens hun verblijf relaxen, alles loslaten en weer nieuwe energie opdoen. Daarvoor hebben ze tenslotte ook een vakantiehuis. Is het dan niet geweldig als je je klant de mogelijkheid van een eigen sauna aan kunt bieden?

Sauna en Wellness centrum
Je hebt een sauna en wellness centrum of misschien is het je droom om er een te openen. Je wilt dat je klanten genieten in een kwalitatieve, duurzame en goed werkende sauna. Dan wil je toch vakmanmensen die dit voor jou kunnen realiseren?

Heerlijk alles loslaten en genieten.

Stan Saunabouw is het antwoord op je vraag. We bouwen sauna’s op maat, voor ruimtes waarvan jij denkt ‘nooit gedacht dat hier een sauna in gemaakt kan worden’ tot grote verschillende saunaruimtes. Je wensen en mogelijkheden zijn de leidraad , we stemmen ons daar dan ook op af.
Of je nu een traditionele sauna met een natuurlijke uitstraling zoekt, een infrarood cabine of een design sauna. Vanaf het allereerste idee tot het moment dat je droomsauna is gerealiseerd, denken wij graag met je mee.

Je wilt kwaliteit die past bij je budget.

Omdat wij kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan gebruiken we hoogwaardige materialen. Zowel voor het hout, de saunakachel, de bediening en de accessoires. Zodat jij langdurig en optimaal kunt genieten van je sauna.
Stan Saunabouw staat voor kwaliteit, vakwerk en maatwerk en de beste kwaliteit prijsverhouding.

Onze specialisme en ervaring liggen in:

  • Traditionele sauna’s
  • Infraroodcabines
  • Particuliere sauna&wellness concepten
  • Buitensauna’s
  • Projectmatige saunaconcepten (voor sportscholen, wellness centra, vakantieparken, villaparken)

De sauna’s worden in onze eigen werkplaats vervaardigd. Daarna worden ze bij de klant geplaatst en afgemonteerd. Zo kunnen wij honderd procent maatwerk garanderen.

Je wilt weten wat er mogelijk is.

Je hebt je droomsauna voor ogen maar nu wil je weten of dit allemaal mogelijk is.
Wij komen graag langs voor een vrijblijvend adviesgesprek waarin we al je wensen inventariseren en je kunnen adviseren over de mogelijkheden en alle benodigde materialen.
Wil je een afspraak maken voor een adviesgesprek neem dan contact met ons op.

Voor een impressie van wat wij voor je kunnen betekenen bekijk onze projecten